Слика од Ресивер со LCD екран од 15,75 см (6,2”) и безжична технологија BLUETOOTH®
Слика од Ресивер со LCD екран од 15,75 см (6,2”) и безжична технологија BLUETOOTH®
Слика од Ресивер со LCD екран од 15,75 см (6,2”) и безжична технологија BLUETOOTH®
Спецификации и функции
Благодарение на големиот екран и интуитивниот интерфејс, XAV-V630BT нуди едноставна забава и комуникација во автомобилот како никогаш досега. Овој стилски систем се одликува со гласовна контрола, читање пораки и компатибилност со Siri Eyes Free – сето тоа е достапно преку едноставна Bluetooth® врска – за да не го тргнете вниманието од патот и да бидете безбедни.
  • Поврзете се со еден допир преку Bluetooth® и NFC

  • Излезна моќ од 55 W x 4 со Dynamic Reality Amplifier 2

  • USB приклучок со компатибилност за MTP/MSC

  • Mega Bass додава моќ за ниски тонови

  • Графички интерфејс со интуитивен дизајн

Излезна моќност
55W
Излез за предзасилувач
3Pre 2V
Дијагонала на екранот (инчи / мм)
6,2 инчи
Контрола на USB уред (аудио кодек)
MP3/WMC/AAC/WAV/FLAC
Контрола на USB уред (видео кодек)
MP3/WMC/AAC/WAV/FLAC
Компанијата Sony не само што е посветена да ви обезбеди производи, услуги и содржини кои нудат возбудливи доживувања, туку работи и кон исполнување на целта да постигне искористување на животната средина еднакво на нула преку своите деловни активности Дознајте повеќе за Sony и за животната средина