Слика од Медиумски приемник од 15,7 см (6,2 инчи) со Bluetooth®
Слика од Медиумски приемник од 15,7 см (6,2 инчи) со Bluetooth®
Слика од Медиумски приемник од 15,7 см (6,2 инчи) со Bluetooth®
Слика од Медиумски приемник од 15,7 см (6,2 инчи) со Bluetooth®
Слика од Медиумски приемник од 15,7 см (6,2 инчи) со Bluetooth®
Моќен звук и користење без напор

Уживајте во интуитивна и едноставна контрола при секое патување со екран на допир со брз одзив, дијагонала од 15,7 см (6,2 инчи) и два и пол пати пократко време на активирање од претходните модели.

Едноставно поврзување со паметни телефони
Поврзете го со вашиот паметен телефон

Уживајте во безжично проследување на звук и повици без користење на рацете со именик на екранот на допир.

Икона за екран
Контрола на дофат на вашите прсти

Големиот и јасен екран на допир ви нуди интуитивна контрола на репродукцијата на музика и воспоставувањето повици.

Икона за брзо активирање
Брзо активирање

Со два и пол пати пократко време на активирање од претходните модели, ќе можете да тргнете веднаш по палењето на автомобилот.

Јасен екран на допир со брз одзив

Сè што ви е потребно е на краток допир од вас, благодарение на екранот на допир во боја со дијагонална големина од 15,7 см (6,2 инчи). Тој се активира два и пол пати побрзо од претходните модели за да можете да тргнете побрзо.

XAV-V10BT со ергономско вртливо копче
Свртете или притиснете за да контролирате

Ергономското вртливо копче овозможува непречено користење. Завртете го за да ја контролирате јачината на звукот или притиснете го интегрираното копче за да ги отворите менијата за контрола на звукот. 

Слушајте музика на Ваш начин

Големиот број опции за прилагодување ви овозможуваат да го приспособите аудио доживувањето според вашиот вкус. Со вграденото засилување со моќност од 4 x 55 W, музиката звучи јасно, дури и при голема јачина на звукот. 

Камера за гледање наназад
Може да се користи со камера за гледање наназад

Имате задна камера? Гледајте го видеото преку екранот, заедно со прилагодливи линии кои ве одржуваат во безбедната зона.

Лесна инсталација со компактно задно куќиште

И покрај тоа што неговиот екран има двојна големина, задниот дел на куќиштето е многу помал од стандардните уреди со двојна големина. Тоа овозможува многу полесна инсталација и повеќе слободен простор за поврзување кабли и друга галантерија зад екранот.

Компактно задно куќиште

Спецификации и функции

Поврзете го мобилниот уред преку Bluetooth® за телефонски разговори без користење на рацете и безжично проследување на звук и слушајте богат звук со моќниот засилувач од 4 x 55 W и EXTRA BASS. Големиот и јасен екран на допир се активира два и пол пати побрзо од претходните модели и ви нуди интуитивна контрола за музиката и воспоставувањето повици.
  • Поврзете го со паметен телефон со Bluetooth®

  • Можност за приклучување задна камера за лесно паркирање

  • EXTRA BASS додава моќ за ниски тонови

  • Направете виртуелни звучници на вашата контролна табла со Dynamic Stage Organiser

  • Вртливо копче за јачина на звук за лесно ракување

Компанијата Sony не само што е посветена да ви обезбеди производи, услуги и содржини кои нудат возбудливи доживувања, туку работи и кон исполнување на целта да постигне искористување на животната средина еднакво на нула преку своите деловни активности Дознајте повеќе за Sony и за животната средина

Кориснички оценки

Корисниците велат