Слика од XAV-AX8050D | Медиумски приемник со DAB-радио и екран од 22,7 см (8,95")
Слика од XAV-AX8050D | Медиумски приемник со DAB-радио и екран од 22,7 см (8,95")
Слика од XAV-AX8050D | Медиумски приемник со DAB-радио и екран од 22,7 см (8,95")
Слика од XAV-AX8050D | Медиумски приемник со DAB-радио и екран од 22,7 см (8,95")
Икона за анти-рефлективен екран на допир од 22,7 см
Огромен екран на допир

Огромниот и анти-рефлективен екран од 22,7 см (8,95") ви нуди поинтуитивна и побезбедна контрола над репродукцијата на музиката и функциите на паметниот телефон.

Слика од производот на која е прикажан прилагодливиот 3-насочен држач
Прилагодлив 3-насочен држач

Цврстиот држач се прилагодува во три насоки и овозможува флексибилно монтирање.

Лого за WebLink
Користете го со вашиот паметен телефон

Поврзете ги вашите компатибилни паметни телефони од Apple или со Android за да добивате насоки, да проследувате музика и многу повеќе.

Прегледен распоред

Независно дали добивате насоки, барате песна на паметниот телефон или го прилагодувате звукот, огромниот и анти-рефлективен екран на допир од 22,7 см (8,95 инчи) овозможува лесно, прегледно и безбедно користење додека патувате.

Прилагодлив 3-насочен држач

Цврстиот и прилагодлив држач се прилагодува во три насоки. Благодарение на флексибилните опции за монтирање, може да се монтира во различни возила

Страничен приказ на држачот на XAV-AX8050D што може да се врти
Придвижување

 + / - 10 степени

Страничен приказ на држачот на XAV-AX8050D со прилагодлива длабочина
Длабочина

40 мм мин. / 60 мм макс.

Страничен приказ на држачот на XAV-AX8050D со прилагодлива висина
Височина

60 мм

Компатибилност со WebLink

Weblink е платформа за едноставна испорака на апликации дизајнирана специјално за употреба во возила. Ако поврзете уред со Android или iOS, тогаш ќе можете да користите компатибилни апликации на екранот на XAV-AX8050D - за сигурни и брзи информации и забава додека возите.

Слика што прикажува како XAV-AX8050D и паметен телефон користат WebLink
Слушајте музика на Ваш начин

Големиот број опции за прилагодување ви овозможуваат да го приспособите аудио доживувањето според вашиот вкус. Со вграденото засилување со моќност од 4 x 55 W, музиката звучи јасно, дури и при голема јачина на звукот. 

Слика од копчињата за едноставна контрола
Практични контролни копчиња

Веднаш добијте пристап до често користените функции како јачина на звук, извор, поставки за звук и гласовна контрола за безбедно и лесно ракување додека возите.

Може да се користи со камера за гледање наназад

Имате задна камера? Гледајте го видеото преку екранот, заедно со прилагодливи линии за безбедно возење наназад.

Слика на која се прикажува видеото од задната камера на XAV-AX8050D
Слика од маж кој го активира палењето, а со тоа и брзото активирање на XAV-AX8050D.
Брзо активирање

Со функцијата за брзо активирање од Sony ќе уживате во музика веднаш по палењето на автомобилот.

Спецификации и функции

Огромниот екран на допир од 22,7 см (8,95 инчи) нуди прегледен приказ. Цврстиот и прилагодлив држач се прилагодува во три насоки и овозможува флексибилна инсталација во различни возила. Поврзете компатибилен паметен телефон од Apple или со Android за да добивате насоки, да проследувате музика и многу повеќе.
  • Голем екран на допир од 22,7 см (8,95 инчи)

  • Куќиштето со стандардна големина нуди повеќе опции за инсталација

  • EXTRA BASS™ додава моќ за ниски тонови

  • Направете виртуелни звучници на вашата контролна табла со Dynamic Stage Organiser

  • Ергономски копчиња за лесно ракување

Компанијата Sony не само што е посветена да ви обезбеди производи, услуги и содржини кои нудат возбудливи доживувања, туку работи и кон исполнување на целта да постигне искористување на животната средина еднакво на нула преку своите деловни активности Дознајте повеќе за Sony и за животната средина

Кориснички оценки

Корисниците велат