Слика од Медиумски приемник со екран од 16,3 см (6,4”) и BLUETOOTH®
Слика од Медиумски приемник со екран од 16,3 см (6,4”) и BLUETOOTH®
Слика од Медиумски приемник со екран од 16,3 см (6,4”) и BLUETOOTH®

Спецификации и функции

  • Поврзете го со паметен телефон со Bluetooth®

  • Добијте моќен звук со Dynamic Reality Amp 2 од 4 x 55 W

  • Направете виртуелни звучници на вашата контролна табла со Dynamic Stage Organiser

  • Ергономско вртливо копче за непречено користење

Компанијата Sony не само што е посветена да ви обезбеди производи, услуги и содржини кои нудат возбудливи доживувања, туку работи и кон исполнување на целта да постигне искористување на животната средина еднакво на нула преку своите деловни активности Дознајте повеќе за Sony и за животната средина