Слика од Мултимедиски систем за во автомобил со екран на допир
Слика од Мултимедиски систем за во автомобил со екран на допир
Слика од Мултимедиски систем за во автомобил со екран на допир
Спецификации
  • Artboard 1

    Безжично проследувајте музика и остварувајте повици со Bluetooth®

  • Погледнете ги случувањата на светлиот екран од 6,2"

  • USB приклучокот ви овозможува да поврзете паметен телефон или MP3 плеер

  • Максимална излезна моќ од 55W x 4

Излезна моќност
55W
Дијагонала на екранот (инчи / мм)
6,2 инчи
Компанијата Sony не само што е посветена да ви обезбеди производи, услуги и содржини кои нудат возбудливи доживувања, туку работи и кон исполнување на целта да постигне искористување на животната средина еднакво на нула преку своите деловни активности Дознајте повеќе за Sony и за животната средина