Слика од DVD ресивер со LCD екран од 15,7см (6,2")
Слика од DVD ресивер со LCD екран од 15,7см (6,2")
Слика од DVD ресивер со LCD екран од 15,7см (6,2")
Спецификации
  • Гледајте ги случувањата на осветлениот WGVA екран на допир од 15,7см (6,2")

  • Репродуцирајте музика или видео снимки од вашиот iPhone или паметен телефон преку USB

  • Полнете го вашиот iPhone или паметен телефон додека е поврзан преку USB

  • Уживајте во богат 4.1-кан. опкружувачки звук со излезна моќност од 4x55W

Излезна моќност
55W
Излез за предзасилувач
4 канали
Дијагонала на екранот (инчи / мм)
6,2 инчи
Контрола на USB уред (аудио кодек)
MP3 / AAC / WMA
Контрола на USB уред (видео кодек)
Xvid / MPEG-4 (едноставен профил) / JPEG

Што има во пакетот

Приклучок за антена(JASO), *Производите може да се разликуваат во зависност од земјата и моделот

Компанијата Sony не само што е посветена да ви обезбеди производи, услуги и содржини кои нудат возбудливи доживувања, туку работи и кон исполнување на целта да постигне искористување на животната средина еднакво на нула преку своите деловни активности Дознајте повеќе за Sony и за животната средина