A/V ПРИЕМНИК ЗА ВО АВТОМОБИЛ СО ДВА DIN ПРИКЛУЧОЦИ И ЕКРАН НА ДОПИР ОД 6,1"

Забавувајте се додека возите со музика и видео снимки

XAV65.EUR

Мултимедиски систем за во автомобил со екран на допир со 4.1-канален предзасилувач, преден USB приклучок, CD/DVD, 4x55W

Боја

Црна

Sony пребарувач на продавници

Побарајте продавница блиску до вас во која го има вашиот производ

Внесете локација или поштенски број или, пак, кликнете два пати на мапата за да ги погледнете достапните продавници
Пронајдете продавница
За
Прикажи
 
Специјална продавница:
Vaio experience продавница Продавница за доживување на производите DSLR продавница