МУЛТИМЕДИСКИ СИСТЕМ ЗА ВО АВТОМОБИЛ 602BT

Седнете на возачкото место на вашиот звук

XAV602BT.EUR

DVD/CD плеер за во автомобил со Bluetooth®, MirrorLink™ и целосно отстранлив преден WVGA панел од 6,1”

Боја

Црна

Sony пребарувач на продавници

Побарајте продавница блиску до вас во која го има вашиот производ

Внесете локација или поштенски број или, пак, кликнете два пати на мапата за да ги погледнете достапните продавници
Пронајдете продавница
За
Прикажи
 
Специјална продавница:
Vaio experience продавница Продавница за доживување на производите DSLR продавница