XAV-3550D
XAV-3550D ПОД АГОЛ
НАЗАД
XAV 3500D
Подобри опции за поврзување и проширување
со помалку одблесоци

Уживајте во пресликани содржини од паметен телефон со WebLink™ на секое патување. Анти-рефлективниот екран на допир со дијагонала од 6,95" (17,6 см) се активира веднаш откако ќе го стартувате моторот и ви нуди интуитивна контрола врз репродукцијата на музика, воспоставувањето повици и многу повеќе. 

weblink
WebLink™ Cast пресликува содржини од телефонот 

Поврзете ги вашите компатибилни паметни телефони од Apple или со Android за да ги пресликате и да ги контролирате директно од екранот на аудио опремата во автомобилот

спречува отсјај
Анти-рефлективен јасен екран на допир со брз одзив

Анти-рефлективниот екран на допир од 6,95" (17,6 см) ви нуди интуитивна контрола врз репродукцијата на музика, воспоставувањето повици и многу повеќе. 

dab
Слушајте DAB+ радио

Слушајте DAB+-радио и добијте уште поголем избор и подобар квалитет на звукот. Приемникот ги прима и вашите омилени DAB-станици. 

Компатибилност со WebLink™ Cast

WebLink™ е платформа за едноставна испорака на апликации дизајнирана специјално за употреба во возила. Ако поврзете уред со Android или iOS, тогаш ќе можете да го пресликате екранот на вашиот паметен телефон на екранот на уредот за звук во автомобилот - за сигурни и брзи информации и забава додека возите

Анти-рефлективен екран на допир со јасна слика, брз одзив и елегантен дизајн

Сè што ви е потребно е само на допир од вас, благодарение на анти-рефлективниот екран на допир од 6,95" (17,6 см) и големите и практични икони за избор на извор и поставки. 

XAV-3550D
Практични контролни копчиња 

Веднаш добијте пристап до често користените функции како јачина на звук, извор и поставки за звук за безбедно и лесно ракување додека возите. 

Слушајте музика на Ваш начин

Големиот број опции за прилагодување ви овозможуваат да го приспособите аудио доживувањето според вашиот вкус. Со вграденото засилување со моќност од 4 x 55 W, музиката звучи јасно, дури и при голема јачина на звукот. 

Брзо активирање

Со функцијата за брзо активирање ќе уживате во музика веднаш по палењето на автомобилот.

рачно радио
XAV-3550D
Може да се користи со камера за гледање наназад

Веќе имате задна камера? Гледајте го видеото преку екранот, заедно со прилагодливи линии што овозможуваат безбедно движење наназад. 

Лесна инсталација со компактно задно куќиште

И покрај тоа што неговиот екран има двојна големина, задниот дел на куќиштето е многу помал од стандардните уреди со двојна големина. Тоа овозможува многу полесна инсталација и повеќе слободен простор за поврзување кабли и друга галантерија зад екранот. 

XAV-3550D

Спецификации и функции

Поврзете го вашиот паметен телефон со WebLink™ Cast за да му го пресликате екранот и да слушате богат звук преку засилувачот со голема моќ од 4 x 55 W и EXTRA BASS™. Анти-рефлективниот екран на допир од 6,95" (17,6 см) се активира кратко по стартување на моторот и ви нуди интуитивна контрола врз вашата музика, воспоставувањето повици и многу повеќе.
  • Пресликувајте и контролирајте одредени апликации за паметни телефони со WebLink™ Cast

  • Анти-рефлективен екран на допир со брзо вклучување

  • Сертификат со потврдна ознака за дигитално радио

  • Составете сопствен систем со 3-те излези за предзасилувач од 5 V

  • Можност за користење задна камера за безбедно возење наназад

Излезна моќност
55 W x 4
Излез за предзасилувач
3 излези за предзасилувач (преден / заден / сабвуфер x 1)
Дијагонала на екранот (инчи / мм)
6.95 инчи
Контрола на USB уред (аудио кодек)
PCM / MP3 / WMA / AAC / FLAC
Контрола на USB уред (видео кодек)
MPEG4-SP / AVC (H.264 Baseline) / WMV / MKV / XviD
Компанијата Sony не само што е посветена да ви обезбеди производи, услуги и содржини кои нудат возбудливи доживувања, туку работи и кон исполнување на целта да постигне искористување на животната средина еднакво на нула преку своите деловни активности Дознајте повеќе за Sony и за животната средина

Кориснички оценки

Корисниците велат