ПРИЕМНИЦИ И ПЛЕЕРИ

XAV-1500 | Дигитален медиумски приемник со WebLink™ Cast и екран од 6,2" (15,7 см)

XAV-1500
Слика од XAV-1500 | Дигитален медиумски приемник со WebLink™ Cast и екран од 6,2" (15,7 см)
Слика од XAV-1500 | Дигитален медиумски приемник со WebLink™ Cast и екран од 6,2" (15,7 см)
Слика од XAV-1500 | Дигитален медиумски приемник со WebLink™ Cast и екран од 6,2" (15,7 см)
Слика од XAV-1500 | Дигитален медиумски приемник со WebLink™ Cast и екран од 6,2" (15,7 см)
Слика од XAV-1500 | Дигитален медиумски приемник со WebLink™ Cast и екран од 6,2" (15,7 см)
Слика од XAV-1500 | Дигитален медиумски приемник со WebLink™ Cast и екран од 6,2" (15,7 см)
Слика од XAV-1500 | Дигитален медиумски приемник со WebLink™ Cast и екран од 6,2" (15,7 см)
Подобрено поврзување, помала рефлексија

Уживајте во пресликаните содржини од паметните телефони со WebLink™ Cast на секое патување. Анти-рефлективниот екран на допир со дијагонала од 6,2" (15,7 см) се активира веднаш откако ќе го стартувате моторот и ви нуди интуитивна контрола на репродукцијата на музика, воспоставувањето повици и многу повеќе.
 

Лого за WebLink™
WebLink™ Cast го пресликува вашиот паметен телефон

Поврзете ги вашите компатибилни паметни телефони од Apple или со Android за да ги пресликате и да ги контролирате директно од екранот на аудио опремата во автомобилот.

Икона за екран од 6,2"
Анти-рефлективен јасен екран на допир со брз одзив

Анти-рефлективниот екран на допир од 6,2" (15,7 см) ви нуди интуитивна контрола на репродукцијата на музика, воспоставувањето повици и многу повеќе. 

икона за часовник
Брзо активирање

Подготвени сте веднаш по стартувањето на моторот благодарение на функцијата за брзо активирање на Sony.

Компатибилност со WebLink™ Cast

Weblink™ е платформа за едноставна испорака на апликации дизајнирана специјално за употреба во возила. Ако поврзете уред со Android или iOS, тогаш ќе можете да го пресликате екранот на вашиот паметен телефон на екранот на XAV-1500 - за сигурни и брзи информации и забава додека возите.
 

Анти-рефлективен и јасен екран на допир со брз одзив 

Сè што ви е потребно е само на допир од вас, благодарение на анти-рефлективниот екран на допир од 6,2" (15,7 см) и големите и практични икони за избор на изворот и поставки.
  

Рака што притиснува копче
Свртете или притиснете за да контролирате

Ергономското вртливо копче овозможува непречено користење. Завртете го за да ја контролирате јачината на звукот или притиснете го интегрираното копче за да ги отворите менијата за контрола на звукот. 

Слушајте музика на Ваш начин 

Големиот број опции за прилагодување ви овозможуваат да го приспособите аудио доживувањето според вашиот вкус. Со вграденото засилување со моќност од 4 x 55 W, музиката звучи јасно, дури и при голема јачина на звукот. 

Камера за гледање наназад
Може да се користи со камера за гледање наназад

Имате задна камера? Гледајте го видеото преку екранот, заедно со прилагодливи линии за безбедно возење наназад.

Лесна инсталација со компактно задно куќиште

И покрај тоа што неговиот екран има двојна големина, задниот дел на куќиштето е многу помал од стандардните уреди со двојна големина. Тоа овозможува многу полесна инсталација и повеќе слободен простор за поврзување кабли и друга галантерија зад екранот.

Задно куќиште

Спецификации и функции

Поврзете го паметниот телефон преку WebLink™ Cast за да го пресликате неговиот екран и слушајте богат звук од моќниот засилувач од 4 x 55 W и EXTRA BASS™. Анти-рефлективниот екран на допир од 6,2" (15,7 см) се вклучува набрзо откако ќе го стартувате моторот и ви нуди интуитивна контрола врз музиката, воспоставувањето повици и многу повеќе.
  • Пресликувајте и контролирајте одредени апликации за паметни телефони со WebLink™ Cast

  • Анти-рефлективен екран на допир со брзо вклучување

  • EXTRA BASS додава моќ за ниски тонови

  • Направете виртуелни звучници на вашата контролна табла со Dynamic Stage Organiser

  • Можност за користење задна камера за безбедно возење наназад

Компанијата Sony не само што е посветена да ви обезбеди производи, услуги и содржини кои нудат возбудливи доживувања, туку работи и кон исполнување на целта да постигне искористување на животната средина еднакво на нула преку своите деловни активности Дознајте повеќе за Sony и за животната средина