Слика од CD ресивер со безжична технологија BLUETOOTH®
Слика од CD ресивер со безжична технологија BLUETOOTH®
Слика од CD ресивер со безжична технологија BLUETOOTH®
Слика од CD ресивер со безжична технологија BLUETOOTH®

Надополнете го секое патување со музика

Приемник со двојна големина што се поврзува со телефони со еден допир 

Без разлика каде патувате, подобрете ја атмосферата за неколку секунди со овој приемник што е компатибилен со паметни телефони. Впарувањето преку Bluetooth® со еден допир овозможува моментална репродукција на песните што сакате да ги слушате, а дигиталната обработка на сигнали создава прекрасен звук.

Лого за 4 x 55 вати

Прекрасен звук

Направете ја музиката јасна и природна со моќниот засилувач од 4 x 55 W и интелигентната обработка на звукот.

Лого за Bluetooth®, USB и NFC

Премногу начини за репродукција на музика

Пристапете до музиката на паметниот телефон на повеќе едноставни начини.

Слика од приемник во различни бои

Прилагодливи бои

Усогласете ги боите на светилките со ентериерот на вашиот автомобил.

Поврзувајте и контролирајте на ваш начин

Слушањето музика додека возите никогаш не било поедноставно. Поврзете се безжично или преку кабел за да пристапите до вашата збирка песни и контролирајте ја репродукцијата преку копчиња или гласовни команди.

Проследувајте музика за неколку секунди 

Допрете ја задната страна на вашиот телефон со NFC до вртливото копче за звук на приемникот за да воспоставите безжична врска со еден допир. Или, пак, воспоставете Bluetooth® врска брзо преку поставките на мобилниот уред. 

Слика од возач во автомобил, со редови текст што се читаат на глас

Понесете ја Siri со вас кога патувате

Дали сакате да го контролирате вашиот мобилен уред или таблет-уред со iOS без да го тргнете погледот од патот? Siri Eyes Free управува со репродукцијата на музика, помага со навигацијата, ги чита вашите пораки и многу повеќе.

Преземете ја контролата со SongPal 

Практичната апликација SongPal со гласовна контрола управува со репродукцијата на медиуми, а може дури и да ги чита вашите е-пораки или да помага со навигацијата.

Паметен телефон со Songpal на екранот
Лого за USB и слика од AUX кабел

Едноставно приклучување и користење

Немате Bluetooth? Нема проблем. Приклучете мобилен уред, мемориски уред или MP3 плеерот во USB приклучокот. Или, пак, користете аналоген музички плеер така што ќе го поврзете неговиот приклучок за слушалки со AUX приклучокот на приемникот.

Почувствувајте ја музиката 

Откријте ги деталите и динамиката во секоја песна со моќниот звук што го создава засилувачот од 4 x 55 W. Прилагодливите поставки за резолуција и напредната технологија за звук ви овозможуваат да го прилагодите звукот по ваша желба.

  • Прилагодете го вашиот звук
  • Dynamic Stage Organiser
  • Порамнување на времето
  • Подобрување на дигиталниот звук
  • MEGA BASS
Стандарден екран со неинтересен изглед
СТАНДАРДЕН LCD ЕКРАН
Екран со голем контраст и светол и јасен приказ
LCD ЕКРАН СО ГОЛЕМ КОНТРАСТ

LCD екран со голем контраст за лесно читање 

LCD екранот има пет пати поголем контраст од стандардните екрани, а оптимизираниот агол на гледање им го олеснува читањето на возачите.

Ваш автомобил, ваши бои

Изберете една од 35.000 различни бои за да ги усогласите светилките со ентериерот на вашиот автомобил. Двозонското осветлување ви овозможува да избирате различни поставки за копчињата и деловите на екранот.

WX-900BT со светилки што трепкаат

Светилки кои светкаат според музиката 

Синхронизираното осветлување на екранот трепка според ритамот или се менува според нивоата на звук на песната. 

Спецификации и функции
Пристапете до целата музичка збирка кога сте во движење со овој CD приемник што е компатибилен со паметни телефони. Поврзете го мобилниот уред за неколку секунди преку Bluetooth® или USB и уживајте во богат звук благодарение на напредната технологија за звук и моќниот засилувач од 4 x 55 W.
  • Поврзете го вашиот паметен телефон веднаш со NFC и Bluetooth®

  • Прилагодете ги боите со осветлување во 2 етапи

  • Добијте јасен приказ на екранот со голем контраст и вертикално порамнување

  • Поврзете ги сите ваши музички плеери преку приклучоците AUX/USB

  • Добијте моќен звук со Dynamic Reality Amp 2 од 4 x 55 W

Излезна моќност (4 ohms, 1 kHz,16 V)
55W
Помошен влез
ДА (предна страна)
USB
ДА (предна страна)
Компанијата Sony не само што е посветена да ви обезбеди производи, услуги и содржини кои нудат возбудливи доживувања, туку работи и кон исполнување на целта да постигне искористување на животната средина еднакво на нула преку своите деловни активности Дознајте повеќе за Sony и за животната средина