Слика од CD приемник со USB
Слика од CD приемник со USB
Слика од CD приемник со USB
Слика од CD приемник со USB
Слика од CD приемник со USB
Спецификации
Извлечете повеќе од песните, благодарение на медиумскиот ресивер за во автомобил WX-800UI. Вградениот процесор за подобрување на дигитален звук (DSEE) ја подобрува вашата музика – дури и компресираните фајлови – до CD квалитет, додека Dynamic Stage Organiser (DSO) создава совршено звучно поле со виртуелни звучници.
  • Екранот со двојна големина јасно ја прикажува забавата

  • DSO создава совршено звучно поле со виртуелни звучници

  • Mega Bass додава моќ за ниски тонови

  • USB репродукција преку преден USB

  • Различно осветлување за усогласување со ентериерот на автомобилот

Излезна моќност (4 ohms, 1 kHz,16 V)
55W
Излез за предзасилувач
Преден+заден/сабвуфер со преклопување
Помошен влез
ДА (предна страна)
USB
ДА (предна страна)
Компанијата Sony не само што е посветена да ви обезбеди производи, услуги и содржини кои нудат возбудливи доживувања, туку работи и кон исполнување на целта да постигне искористување на животната средина еднакво на нула преку своите деловни активности Дознајте повеќе за Sony и за животната средина