МЕДИУМСКИ ПРИЕМНИК СО БЕЗЖИЧНА ТЕХНОЛОГИЈА BLUETOOTH®

Понесете го висококвалитетниот звук на патувањата

RSXGS9.EUR

Медиски ресивер со компатибилност за звук со висока резолуција со DSD репродукција, DSEE HX и NFC со еден допир.

Sony пребарувач на продавници

Побарајте продавница блиску до вас во која го има вашиот производ

Внесете локација или поштенски број или, пак, кликнете два пати на мапата за да ги погледнете достапните продавници
Пронајдете продавница
За
Прикажи
 
Специјална продавница:
Vaio experience продавница Продавница за доживување на производите DSLR продавница