CD РЕСИВЕР СО БЕЗЖИЧНА ТЕХНОЛОГИЈА BLUETOOTH®

Уживајте во моќност иста како онаа која би можеле да ја очекувате од надворешен засилувач.

MEXXB100BT.EUR

Моќен CD приемник за во автомобил со Bluetooth®, Mega Bass и проширена функционалност за гласовна контрола.

Sony пребарувач на продавници

Побарајте продавница блиску до вас во која го има вашиот производ

Внесете локација или поштенски број или, пак, кликнете два пати на мапата за да ги погледнете достапните продавници
Пронајдете продавница
За
Прикажи
 
Специјална продавница:
Vaio experience продавница Продавница за доживување на производите DSLR продавница