CD РЕСИВЕР СО DAB РАДИО И БЕЗЖИЧНА ТЕХНОЛОГИЈА BLUETOOTH®

Уживајте во повеќе музика и поголема контрола на звукот со MEX-N6002BD

MEXN6002BD.EUR

CD ресивер со можност за поврзување преку NFC и Bluetooth®, гласовна контрола, Dynamic Reality Amp 2, DSO и DAB+ радио.

Sony пребарувач на продавници

Побарајте продавница блиску до вас во која го има вашиот производ

Внесете локација или поштенски број или, пак, кликнете два пати на мапата за да ги погледнете достапните продавници
Пронајдете продавница
За
Прикажи
 
Специјална продавница:
Vaio experience продавница Продавница за доживување на производите DSLR продавница