CD РЕСИВЕР СО DAB РАДИО И БЕЗЖИЧНА ТЕХНОЛОГИЈА BLUETOOTH®

Понесете ја омилената музика и DAB радиото при патувањата

MEXN6001BD.EUR

CD ресивер со DAB радио и Bluetooth®, NFC со еден допир, USB и AUX приклучоци и DAB радио

Sony пребарувач на продавници

Побарајте продавница блиску до вас во која го има вашиот производ

Внесете локација или поштенски број или, пак, кликнете два пати на мапата за да ги погледнете достапните продавници
Пронајдете продавница
За
Прикажи
 
Специјална продавница:
Vaio experience продавница Продавница за доживување на производите DSLR продавница