Слика од CD ресивер со DAB радио и безжична технологија BLUETOOTH®
Слика од CD ресивер со DAB радио и безжична технологија BLUETOOTH®
Спецификации
Уживајте во омилената музика и DAB радио со ресиверот за во автомобил MEX-N6001BD. Проследувајте песни од одредени паметни телефони со Bluetooth® и NFC и уживајте во сигурна гласовна контрола со App Remote 2.0. Со напредниот процесор за звук и со вградената излезна моќност од 55 W x 4, патувањата со автомобил стануваат многу поинтересни.
  • Проследувајте музика и одговарајте на повици преку NFC со еден допир и Bluetooth®

  • Слушајте најразлични емисии со DAB радио

  • Уживајте во гласовна контрола и слушајте ги пораките со App Remote 2.0

  • Поврзете го вашиот мемориски уред или MP3 плеер преку AUX приклучокот и двата USB приклучоци

  • Подобрен звук со напредниот процесор за звук и еквалајзерот со 10 појаси

Излезна моќност (4 ohms, 1 kHz,16 V)
55W
Излез за предзасилувач
x 3
Излез за сабвуфер
Да
Помошен влез
Да (предна страна)
USB
Да (предна страна)

Што има во пакетот

Приклучок од тип 16P (мал тип), Приклучок ISO, Приклучок за антена (JASO), Украсен прстен (црн)

Компанијата Sony не само што е посветена да ви обезбеди производи, услуги и содржини кои нудат возбудливи доживувања, туку работи и кон исполнување на целта да постигне искористување на животната средина еднакво на нула преку своите деловни активности Дознајте повеќе за Sony и за животната средина