CD РЕСИВЕР СО БЕЗЖИЧНА ТЕХНОЛОГИЈА BLUETOOTH®

Уживајте во повеќе бои и опции за поврзување додека возите со MEX-N5200BT

MEXN5200BT.EUR

CD ресивер со можност за поврзување преку NFC и Bluetooth®, гласовна контрола, засилувач од 4x55 W и двозонско осветлување.

Sony пребарувач на продавници

Побарајте продавница блиску до вас во која го има вашиот производ

Внесете локација или поштенски број или, пак, кликнете два пати на мапата за да ги погледнете достапните продавници
Пронајдете продавница
За
Прикажи
 
Специјална продавница:
Vaio experience продавница Продавница за доживување на производите DSLR продавница