МЕДИУМСКИ ПРИЕМНИК СО БЕЗЖИЧНА ТЕХНОЛОГИЈА BLUETOOTH®style name="sup"/style

Уживајте во возењето со вашите омилени песни

MEXN5100BT.EUR

Медиумски ресивер со Bluetooth®, NFC со еден допир, USB, AUX, CD и 2-зонско динамичко осветлување во боја

Sony пребарувач на продавници

Побарајте продавница блиску до вас во која го има вашиот производ

Внесете локација или поштенски број или, пак, кликнете два пати на мапата за да ги погледнете достапните продавници
Пронајдете продавница
За
Прикажи
 
Специјална продавница:
Vaio experience продавница Продавница за доживување на производите DSLR продавница