CD РЕСИВЕР СО БЕЗЖИЧНА ТЕХНОЛОГИЈА BLUETOOTH®

Бидете поврзани додека возите со MEX-N4200BT преку двојна Bluetooth® врска

MEXN4200BT.EUR

CD ресивер со можност за поврзување преку NFC и Bluetooth®, гласовна контрола, засилувач од 4x55 W и осветлување синхронизирано со звукот.

Sony пребарувач на продавници

Побарајте продавница блиску до вас во која го има вашиот производ

Внесете локација или поштенски број или, пак, кликнете два пати на мапата за да ги погледнете достапните продавници
Пронајдете продавница
За
Прикажи
 
Специјална продавница:
Vaio experience продавница Продавница за доживување на производите DSLR продавница