Слика од CD ресивер со безжична технологија BLUETOOTH®
Слика од CD ресивер со безжична технологија BLUETOOTH®
Бидете поврзани додека возите

CD ресивер со стандардна големина и поврзување преку двоен Bluetooth®

Разговарајте додека возите со двојниот Bluetooth на MEX-N4200BT. Поврзете го првиот телефон безжично за да репродуцирате музика, да добивате насоки и да комуницирате со контактите. Поврзете втор телефон за да воспоставувате повици без користење на рацете додека сте во движење.

Икона за гласовни команди
Контролирајте со вашиот глас

Користете гласовни команди за да добиете насоки, да репродуцирате музика и да комуницирате со контактите кога е поврзан вашиот паметен телефон.

Икона за компатибилност со технологиите Bluetooth и NFC
Допрете за да се поврзете безжично

Технологијата NFC овозможува моментално поврзување на вашиот телефон со Bluetooth, треба само да го допрете до копчето за јачина на звук на ресиверот.

Икона за звук
Уживајте во моќен звук

Вградениот засилувач од 4x55 W нуди репродукција на чист звук со голема јачина.

Поврзете два паметни телефони преку двојниот Bluetooth®

Впарете го првиот телефон за да добиете целосен пристап до навигацијата, репродукцијата на музика и функциите за комуникација. Вториот телефон може да се поврзе истовремено за да започнувате или примате повици без користење на рацете.

Икона за Siri
Понесете ја Siri со вас кога патувате

Поврзете го вашиот уред со iOS за да ја контролирате музиката што е зачувана во него, навигацијата, пораките и многу повеќе со помош на Siri Eyes Free.

Икона за SongPal
Гласовна контрола за Android

Користете гласовна контрола за да добиете насоки, да праќате пораки и да репродуцирате песни од вашиот паметен телефон со Android.

Контрола со говор

Уживајте во практичните функции на паметниот телефон без да ги тргнете очите од патот. Гласовната контрола ви овозможува да ја контролирате музиката, да добивате насоки во реално време и да комуницирате со контактите - сето тоа со едноставни гласовни команди.

Надополнете го секое патување со одличен звук

Без разлика каде одите, уживајте во јасен и природен звук што се одликува со можно засилување и прилагодливи поставки за звук.

Засилувач со голема моќ за богат и јасен звук

Вградениот засилувач со четири канали нуди моќ од 4x55 W за гласен и природен звук.

Слика од микрочип
Слика од N4200BT на контролната табла и некој притиснува копче
EXTRABASS™ го засилува ритамот

Нагласете ја динамиката во вашата музика со подобрени ниски фреквенции од EXTRABASS.

10-појасен дигитален еквалајзер што го прилагодува звукот

Со 10-те прилагодливи лизгачи за EQ може детално да го прилагодувате звукот по ваша желба. Новиот режим за караоке ги стишува вокалите во песните кога навистина сакате да пеете.

Слика од паметен телефон на кој се прикажува 10-појасен дигитален еквалајзер
Слика од N4200BT на контролната табла
USB приклучок компатибилен со AOA 2.0

Предниот USB приклучок овозможува поврзување музички плеери преку кабел, како и паметни телефони со Android и iOS.

Слика од лице кое вози автомобил опремен со N4200BT
Светилки кои светкаат според музиката

Штом музиката почне да се репродуцира, LED светилките во повеќе бои ќе го осветлат ентериерот на автомобилот и ќе трепкаат според ритамот на песната.

Икона за FLAC
Репродуцирајте FLAC датотеки

Компатибилноста со FLAC ви овозможува репродукција на аудио датотеки без загуби за да уживате во сите детали на музиката.

Икона за LCD екран со голем контраст
Лесно читање од LCD екранот со голем контраст 

Со пет пати поголем контраст од стандардните екрани и оптимизиран агол на гледање, читањето од екранот е секогаш лесно.  

Спецификации и функции

Разговарајте додека возите со двојниот Bluetooth на MEX-N4200BT. Поврзете го првиот телефон безжично за да репродуцирате музика, да добивате насоки и да комуницирате со контактите. Поврзете втор телефон за да воспоставувате повици без користење на рацете додека сте во движење.
  • CD ресиверот со Bluetooth ви овозможува да поврзете два паметни телефони истовремено

  • Гласовна контрола преку Siri Eyes Free и Android

  • Засилувачот со голема моќ нуди јасен и природен звук

  • Осветлувањето кое е синхронизирано со звукот трепка според музиката

  • USB влезот компатибилен со AOA 2.0 ви овозможува да поврзете музички плеери и паметни телефони

Компанијата Sony не само што е посветена да ви обезбеди производи, услуги и содржини кои нудат возбудливи доживувања, туку работи и кон исполнување на целта да постигне искористување на животната средина еднакво на нула преку своите деловни активности Дознајте повеќе за Sony и за животната средина

Кориснички оценки

Корисниците велат