CD РЕСИВЕР СО BLUETOOTH®

Уживајте во длабок звук што го исполнува автомобилот со секоја песна и гласовна контрола за повици, пораки и многу повеќе.

MEXGS820BT.EUR

CD ресивер со можност за поврзување преку NFC и двоен Bluetooth®, гласовна контрола, EXTRA BASS и вграден засилувач од 4 x 100 W.

Sony пребарувач на продавници

Побарајте продавница блиску до вас во која го има вашиот производ

Внесете локација или поштенски број или, пак, кликнете два пати на мапата за да ги погледнете достапните продавници
Пронајдете продавница
За
Прикажи
 
Специјална продавница:
Vaio experience продавница Продавница за доживување на производите DSLR продавница