Слика од Дигитален медиски ресивер за на море M50BT
Слика од Дигитален медиски ресивер за на море M50BT
Спецификации
  • FM/AM радио приемник и репродукција на MP3 од USB

  • Одговарајте на повици без користење на рацете со помош на вградениот микрофон

Макс. излезна моќност 4 x 55W
55W
Bluetooth®
ДА
FM / MW / LW мемории за станици
FM18/AM12
Отстранлива предна плоча
ДА (делумно)
Компанијата Sony не само што е посветена да ви обезбеди производи, услуги и содржини кои нудат возбудливи доживувања, туку работи и кон исполнување на целта да постигне искористување на животната средина еднакво на нула преку своите деловни активности Дознајте повеќе за Sony и за животната средина