Слика од DSX-B700 | Дигитален медиумски приемник
Слика од DSX-B700 | Дигитален медиумски приемник
Слика од DSX-B700 | Дигитален медиумски приемник
Бидете поврзани додека возите 

Медиумски приемник со двојна големина и поврзување преку двоен BLUETOOTH®

Разговарајте додека возите преку двојниот Bluetooth®. Слушајте моќен звук додека патувате, а апликацијата Sony | Music Center и 3-линискиот LCD-екран со голем контраст ќе ви овозможат лесно и непречено ракување, вклучувајќи и гласовна контрола за различни функции.

Слика од производот со три излези за предзасилувач
Проширете го вашиот систем за звук

Трите излези од предзасилувачот овозможуваат поврзување надворешни засилувачи за да добиете систем со уште поголема моќ.

Лого за Bluetooth®
Поврзете го со вашиот паметен телефон

Уживајте во безжично проследување на звук и повици без користење на рацете.

Икона за гласовна контрола
Контролирајте со вашиот глас

Користете гласовни команди за да добиете насоки, да репродуцирате музика и да комуницирате со контактите кога е поврзан вашиот паметен телефон.

Поврзете два паметни телефони со двојниот Bluetooth

Впарете го првиот телефон преку Bluetooth за да добиете целосен пристап до навигацијата, репродукцијата на музиката и функциите за комуникација. Вториот телефон може да се поврзе истовремено за да започнувате или примате повици без користење на рацете.

Икона за гласовна контрола со Siri
Понесете ја Siri со вас кога патувате

Поврзете го вашиот уред со iOS за да ја контролирате музиката што е зачувана во него, навигацијата, пораките и многу повеќе со помош на Siri Eyes Free.  

Икона за гласовна контрола за Android
Гласовна контрола за Android

Користете гласовна контрола за да добиете насоки, да праќате пораки и да репродуцирате песни од вашиот паметен телефон.

Контрола со говор

Уживајте во практичните функции на паметниот телефон без да ги тргнете очите од патот. Гласовната контрола ви овозможува да ја контролирате музиката, да добивате насоки во реално време и да комуницирате со контактите - сето тоа со едноставни гласовни команди.

Слушајте подобар звук при секое патување

Уживајте во јасен и природен звук што се одликува со моќно засилување и прилагодливи поставки.

Осветлете ја контролната табла

Динамичкото осветлување во боја нуди голем избор на бои и режими кои одговараат на ентериерот во вашиот автомобил. Гледајте како боите на вашиот уред се менуваат во синхронизација со вашата музика.

Лого за FLAC
Репродуцирајте FLAC датотеки

 Компатибилноста со FLAC ви овозможува репродукција на аудио датотеки без загуби за да уживате во сите детали на музиката.

Икона за USB
USB приклучок компатибилен со AOA 2.0

Предниот USB-приклучок може да репродуцира песни од мемориски уреди, музички плеери и телефони со iOS, а може и да проследува музика од уреди со Android.  

Икона за LCD екран-со голем контраст
Лесно читање од LCD екранот со голем контраст 

Со пет пати поголем контраст од стандардните екрани и оптимизиран агол на гледање, читањето од екранот е секогаш лесно.  

Слика од iPhone поврзан со DSX-B700 преку USB-влез
USB влезот ви овозможува да репродуцирате музика од вашиот iPhone или iPod 

Репродуцирајте музика од вашите уреди со iOS на едноставен начин. Приклучете го уредот со USB-кабел и контролирајте ги основните функции за репродукција и гледајте информации за песните на екранот.

Едноставна контрола

Нашиот 3-линиски екран со голем контраст овозможува лесно читање независно каде седите. Вртливото копче ви нуди едноставна контрола на музиката и многу повеќе.

Слика од DSX-B700 со 3-линиски екран со голем контраст

Спецификации и функции

Разговарајте додека возите со можноста за поврзување преку двоен Bluetooth® на DSX-B700. EXTRA BASS го засилува ритамот на вашата музика, а засилувањето од 4 x 55 W ви ја нуди потребната јачина на звукот. Проследувајте песни од вашиот паметен телефон со Android и iPhone на едноставен начин преку предниот USB приклучок компатибилен со AOA 2.0.
  • Двојниот Bluetooth ви овозможува да поврзете два паметни телефони истовремено

  • Гласовна контрола преку Siri Eyes Free и Android

  • 4 x 55 W

  • Активирајте EXTRA BASS за динамичко засилување на ниските тонови

  • USB-приклучокот компатибилен со AOA 2.0 ви овозможува да поврзете музички плеери и паметни телефони

Што има во пакетот

Надворешен микрофон, Испорачан безжичен далечински управувач, Гарантен лист

Компанијата Sony не само што е посветена да ви обезбеди производи, услуги и содржини кои нудат возбудливи доживувања, туку работи и кон исполнување на целта да постигне искористување на животната средина еднакво на нула преку своите деловни активности Дознајте повеќе за Sony и за животната средина