АУДИО СИСТЕМ ЗА ВО АВТОМОБИЛ A60BT

Не пропуштајте ниту еден повик, не пропуштајте ниту една песна

DSXA60BT.EUR

Аудио системот за во автомобил со Bluetooth®, поставување без користење на рацете, USB и директна репродукција на музика од iPhone/iPod

Боја

Црна

Sony пребарувач на продавници

Побарајте продавница блиску до вас во која го има вашиот производ

Внесете локација или поштенски број или, пак, кликнете два пати на мапата за да ги погледнете достапните продавници
Пронајдете продавница
За
Прикажи
 
Специјална продавница:
Vaio experience продавница Продавница за доживување на производите DSLR продавница