Слика од Медиски ресивер со Bluetooth®
Слика од Медиски ресивер со Bluetooth®

Паметен звук за вашиот паметен телефон

Остварувајте телефонски повици без користење на рацете со вградениот микрофон и Bluetooth®. Исто така, со синхронизирање на вашиот телефон ќе можете да слушате музика складирана на вашиот паметен телефон без кабли.

Повици без користење на рацете преку Bluetooth®
Контролирајте со вашиот iPhone/iPad

Преземете ја контролата со вашиот мобилен уред

Менувајте песни и листи за репродукција во iTunes со помош на контролите на паметниот телефон кој сте го поврзале.

Поврзете сè

Без разлика на каков уред е складирана вашата дигитална музика, уживајте во неа во вашиот автомобил. Системот DSX-A60BT има USB и AUX приклучоци.

USB и AUX приклучоци
Спецификации
  • Artboard 1

    Повици без користење на рацете преку Bluetooth®

  • Проследување на музика преку Bluetooth®

  • USB влез

  • AUX влез

  • Директна репродукција на музика од iPod/iPhone

Макс. излезна моќност 4 x 55W
55Wx4
Bluetooth®
Bluetooth® пристап до телефонски именик, Bluetooth® разговори без користење на раце, Bluetooth® стерео музика
FM / MW / LW мемории за станици
FM18, LW6, MW6
USB / MP3 плеер
mp3, WMA, Мешано, Повторување
Компанијата Sony не само што е посветена да ви обезбеди производи, услуги и содржини кои нудат возбудливи доживувања, туку работи и кон исполнување на целта да постигне искористување на животната средина еднакво на нула преку своите деловни активности Дознајте повеќе за Sony и за животната средина