DAB МЕДИУМСКИ ПРИЕМНИК СО БЕЗЖИЧНА ТЕХНОЛОГИЈА BLUETOOTH®

Уживајте во омилените станици додека возите

DSXA500BD.EUR

Медиумски приемник со стандардна големина, DAB радио, поврзување преку Bluetooth®, гласовна контрола и моќен засилувач.

Sony пребарувач на продавници

Побарајте продавница блиску до вас во која го има вашиот производ

Внесете локација или поштенски број или, пак, кликнете два пати на мапата за да ги погледнете достапните продавници
Пронајдете продавница
За
Прикажи
 
Специјална продавница:
Vaio experience продавница Продавница за доживување на производите DSLR продавница