МЕДИУМСКИ ПРИЕМНИК СО BLUETOOTH® ТЕХНОЛОГИЈА

Бидете поврзани додека возите со DSX-A410BT со двоен Bluetooth®

DSXA410BT.EUR

Медиумски приемник со NFC и Bluetooth®, гласовна контрола, засилувач од 4x55 W и осветлување синхронизирано со звукот.

Sony пребарувач на продавници

Побарајте продавница блиску до вас во која го има вашиот производ

Внесете локација или поштенски број или, пак, кликнете два пати на мапата за да ги погледнете достапните продавници
Пронајдете продавница
За
Прикажи
 
Специјална продавница:
Vaio experience продавница Продавница за доживување на производите DSLR продавница