АУДИО СИСТЕМ ЗА ВО АВТОМОБИЛ A40UI

Ваш автомобил, ваша музика, ваш избор

DSXA40UI.EUR

Музички плеер за во автомобил со директна репродукција на музика од iPod/iPhone, USB, AUX-влез и Quick-BrowZer™

Боја

Црвена

Sony пребарувач на продавници

Побарајте продавница блиску до вас во која го има вашиот производ

Внесете локација или поштенски број или, пак, кликнете два пати на мапата за да ги погледнете достапните продавници
Пронајдете продавница
За
Прикажи
 
Специјална продавница:
Vaio experience продавница Продавница за доживување на производите DSLR продавница