Слика од Медиски ресивер
Слика од Медиски ресивер

Сета ваша музика, во секое време

Избирајте помеѓу музика од радио или од вашиот iPhone, USB уред или MP3 плеер. Слушајте песни, меѓу кои и MP3/WMA/AAC преку USB или AUX влезот.

USB влез
Репродукција од iPhone/iPod

Потполна контрола преку вашиот телефон

Приклучете го вашиот iPhone или друг паметен уред во USB влезот за да ги слушате сите омилени песни.

Црвени светилки кои не можете да ги пропуштите

Здогледајте ги копчињата лесно кога возите навечер. Црвените светилки овозможуваат лесно пронаоѓање на контролите за да можете да се фокусирате на патот.

Осветлување на копчињата со црвена боја
Спецификации и функции
  • USB влез

  • AUX влез

  • Осветлување на копчињата со црвена боја

  • Quick-BrowZer

  • Директна контрола преку iPod/iPhone

Макс. излезна моќност 4 x 55W
55W
FM / MW / LW мемории за станици
FM18, LW6, MW6
USB / MP3 плеер
AAC, mp3, WMA, Мешано, Повторување
Компанијата Sony не само што е посветена да ви обезбеди производи, услуги и содржини кои нудат возбудливи доживувања, туку работи и кон исполнување на целта да постигне искористување на животната средина еднакво на нула преку своите деловни активности Дознајте повеќе за Sony и за животната средина