Слика од Медиумски приемник со DAB радио
Слика од Медиумски приемник со DAB радио
Спецификации
Пристапете до сите ваши омилени станици во движење со овој медиумски приемник со DAB радио. Поврзете мобилен уред или мемориски уреди преку USB и уживајте во богат звук благодарение на напредната технологија за звук и моќниот засилувач од 4 x 55 W.
  • Слушајте најразлични емисии со DAB радио

  • Засилете ги ниските фреквенции со Mega Bass

  • Добијте јасен приказ на екранот со голем контраст и вертикално порамнување

  • Добијте моќен звук со Dynamic Reality Amp 2 од 4 x 55 W

  • Сертификат со потврдна ознака за дигитално радио

Макс. излезна моќност 4 x 55W
55W
Компанијата Sony не само што е посветена да ви обезбеди производи, услуги и содржини кои нудат возбудливи доживувања, туку работи и кон исполнување на целта да постигне искористување на животната средина еднакво на нула преку своите деловни активности Дознајте повеќе за Sony и за животната средина