МЕДИУМСКИ ПРИЕМНИК DSX-A210UI СО USB

Уживајте во звук со EXTRA BASS кога сте во движење со овој медиумски приемник со стандардна големина

DSXA210UI.EUR

Медиумски приемник со EXTRA BASS, засилување од 4 x 55 W, 10-појасен еквалајзер и преден USB приклучок со контрола преку iPhone/iPod.

Sony пребарувач на продавници

Побарајте продавница блиску до вас во која го има вашиот производ

Внесете локација или поштенски број или, пак, кликнете два пати на мапата за да ги погледнете достапните продавници
Пронајдете продавница
За
Прикажи
 
Специјална продавница:
Vaio experience продавница Продавница за доживување на производите DSLR продавница