Слика од Медиумски приемник DSX-A210UI со USB
Слика од Медиумски приемник DSX-A210UI со USB
Спецификации и функции
Уживајте во моќен звук додека возите. EXTRA BASS го засилува ритамот на вашата музика, а засилувањето од 4 x 55 W ви ја нуди потребната јачина на звукот. Проследувајте музика од вашиот паметен телефон со Android и iPhone на едноставен начин преку предниот USB приклучок компатибилен со AOA 2.0 и прилагодувајте го звукот со 10-појасниот графички еквалајзер.
  • 4 x 55 W

  • Активирајте EXTRA BASS за динамичко засилување на ниските тонови

  • Репродуцирајте музика од која било апликација на вашиот телефон со Android

  • Прилагодлив 10-појасен еквалајзер со режим за караоке

  • Предниот USB приклучок се поврзува со музичката збирка во вашиот паметен телефон или MP3 плеер

Компанијата Sony не само што е посветена да ви обезбеди производи, услуги и содржини кои нудат возбудливи доживувања, туку работи и кон исполнување на целта да постигне искористување на животната средина еднакво на нула преку своите деловни активности Дознајте повеќе за Sony и за животната средина