Слика од Медиски приемник со USB
Слика од Медиски приемник со USB
Спецификации
DSX-A202UI нуди повеќе начини за да уживате во омилените песни додека патувате. Практично поставените USB и AUX влезови го прават поврзувањето на музичките плеери и iPod уреди лесно и брзо, додека LCD екранот со висок контраст овозможува подобра видливост со 5 пати повисок контраст и поширок агол за гледање од конвенционалните екрани.
  • Dynamic Reality Amplifier 2 со моќност од 55W x 4

  • Предни USB и AUX приклучоци за поврзување аудио уред

  • Вграден AM/FM радио приемник

  • Зеленото осветлување додава боја на контролната табла

  • Mega Bass за подлабоки басови

Макс. излезна моќност 4 x 55W
55W
FM / MW / LW мемории за станици
FM18/MW6/LW6
USB / MP3 плеер
ДА

Што има во пакетот

Гарантен лист, Приклучок ISO, Украсен прстен (ремен)

Компанијата Sony не само што е посветена да ви обезбеди производи, услуги и содржини кои нудат возбудливи доживувања, туку работи и кон исполнување на целта да постигне искористување на животната средина еднакво на нула преку своите деловни активности Дознајте повеќе за Sony и за животната средина