Слика од CD приемник со USB
Слика од CD приемник со USB
Слика од CD приемник со USB
Слика од CD приемник со USB
Слика од CD приемник со USB
Слика од CD приемник со USB
Слика од CD приемник со USB
Слика од CD приемник со USB
Спецификации и функции
Внесете возбуда во секое патување со звукот со EXTRA BASS™ кој ќе го засили ритамот на вашата омилена музика. Истовремено, 2-зонското динамичко осветлување во боја ќе свети во бои што ќе одговараат на ентериерот на вашиот автомобил. Ќе можете дури и да проследувате музика од вашиот телефон и да го прилагодувате звукот преку 10-појасниот еквалајзер.
  • 4 x 55 W

  • Активирајте EXTRA BASS™ за динамичко засилување на ниските тонови

  • Репродуцирајте музика од која било апликација на вашиот телефон со Android или iPhone

  • Прилагодлив 10-појасен еквалајзер со режим за караоке

  • 2-зонското динамичко осветлување во боја одговара на изгледот на вашиот автомобил

Компанијата Sony не само што е посветена да ви обезбеди производи, услуги и содржини кои нудат возбудливи доживувања, туку работи и кон исполнување на целта да постигне искористување на животната средина еднакво на нула преку своите деловни активности Дознајте повеќе за Sony и за животната средина