CD ПРИЕМНИК СО USB

Внесете EXTRA BASS и возбудливо осветлување во автомобилот

CDXG3200UV.EUR

CD приемник со EXTRA BASS, засилување од 4 x 55 W, 10-појасен еквалајзер и 2-зонско осветлување во боја.

Sony пребарувач на продавници

Побарајте продавница блиску до вас во која го има вашиот производ

Внесете локација или поштенски број или, пак, кликнете два пати на мапата за да ги погледнете достапните продавници
Пронајдете продавница
За
Прикажи
 
Специјална продавница:
Vaio experience продавница Продавница за доживување на производите DSLR продавница