Слика од CD приемник со USB
Слика од CD приемник со USB
Слика од CD приемник со USB
Слика од CD приемник со USB
Спецификации и функции
Внесете возбуда во секое патување со звукот со EXTRA BASS кој ќе го засили ритамот на вашата омилена музика. Истовремено, 2-зонското динамичко осветлување во боја ќе свети во бои што ќе одговараат на ентериерот на вашиот автомобил. Ќе можете дури и да проследувате музика од вашиот телефон и да го прилагодувате звукот преку 10-појасниот графички еквалајзер.
  • 4 x 55 W

  • Активирајте EXTRA BASS за динамичко засилување на ниските тонови

  • Репродуцирајте музика од која било апликација на вашиот телефон со Android или iPhone

  • Прилагодлив 10-појасен еквалајзер со режим за караоке

  • 2-зонското динамичко осветлување во боја одговара на изгледот на вашиот автомобил

Компанијата Sony не само што е посветена да ви обезбеди производи, услуги и содржини кои нудат возбудливи доживувања, туку работи и кон исполнување на целта да постигне искористување на животната средина еднакво на нула преку своите деловни активности Дознајте повеќе за Sony и за животната средина