Слика од CD приемник со USB
Слика од CD приемник со USB
Слика од CD приемник со USB
Слика од CD приемник со USB
Слика од CD приемник со USB
Спецификации и функции
Уживајте во моќен звук додека возите. EXTRA BASS™ го засилува ритамот на вашата музика, а засилувањето од 4 x 55 W ви ја нуди потребната јачина на звукот. Проследувајте музика од вашиот телефон на едноставен начин и прилагодувајте го звукот преку 10-појасниот еквалајзер.
  • 4 x 55 W

  • Активирајте EXTRA BASS™ за динамичко засилување на ниските тонови

  • Репродуцирајте музика од која било апликација на вашиот телефон со Android

  • Прилагодлив 10-појасен еквалајзер со режим за караоке

  • Предниот USB приклучок се поврзува со музичката збирка во вашиот паметен телефон или MP3 плеер

Компанијата Sony не само што е посветена да ви обезбеди производи, услуги и содржини кои нудат возбудливи доживувања, туку работи и кон исполнување на целта да постигне искористување на животната средина еднакво на нула преку своите деловни активности Дознајте повеќе за Sony и за животната средина