CD ПРИЕМНИК СО USB

Уживајте во музика во движење со моќен бас и динамички звук

CDXG1300U.EUR

Приемник со CD-плеер за во автомобил што се одликува со стандардна големина, EXTRA BASS™, засилување од 4 x 55 W и 10-појасен еквалајзер

Sony пребарувач на продавници

Побарајте продавница блиску до вас во која го има вашиот производ

Внесете локација или поштенски број или, пак, кликнете два пати на мапата за да ги погледнете достапните продавници
Пронајдете продавница
За
Прикажи
 
Специјална продавница:
Vaio experience продавница Продавница за доживување на производите DSLR продавница