Слика од CDX-G1300U | CD-приемник
Слика од CDX-G1300U | CD-приемник
Слика од CDX-G1300U | CD-приемник
Слика од CDX-G1300U | CD-приемник

Спецификации и функции

Уживајте во моќен звук додека возите. EXTRA BASS™ го засилува ритамот на вашата музика, а засилувањето од 4 x 55 W ви ја нуди потребната јачина на звукот.
  • 4 x 55 W

  • Активирајте EXTRA BASS™ за динамичко засилување на ниските тонови

  • Прилагодлив 10-појасен еквалајзер со режим за караоке

  • Предниот USB приклучок се поврзува со музичката збирка во вашиот паметен телефон или MP3 плеер

Компанијата Sony не само што е посветена да ви обезбеди производи, услуги и содржини кои нудат возбудливи доживувања, туку работи и кон исполнување на целта да постигне искористување на животната средина еднакво на нула преку своите деловни активности Дознајте повеќе за Sony и за животната средина

Кориснички оценки

Корисниците велат