Изберете го вашиот модел

CD ПРИЕМНИК CDX-GU1200U

Уживајте во звук со EXTRA BASS[FN01] кога сте во движење со овој CD приемник со стандардна големина

CDXG1200U.EUR

CD приемник со EXTRA BASS, засилување од 4 x 55 W, 10-појасен еквалајзер и преден USB приклучок.

Sony пребарувач на продавници

Побарајте продавница блиску до вас во која го има вашиот производ

Внесете локација или поштенски број или, пак, кликнете два пати на мапата за да ги погледнете достапните продавници
Пронајдете продавница
За
Прикажи
 
Специјална продавница:
Vaio experience продавница Продавница за доживување на производите DSLR продавница