CD ПРИЕМНИК СО DAB РАДИО

Внесете ритам во секое патување

CDX3201DAB/QEUR

CD приемник со DAB радио и испорачана антена, EXTRABASS, 2-зонското динамичко осветлување во боја и моќ на засилување од 4 x 55 W.

Sony пребарувач на продавници

Побарајте продавница блиску до вас во која го има вашиот производ

Внесете локација или поштенски број или, пак, кликнете два пати на мапата за да ги погледнете достапните продавници
Пронајдете продавница
За
Прикажи
 
Специјална продавница:
Vaio experience продавница Продавница за доживување на производите DSLR продавница