Слика од CD приемник со DAB радио
Слика од CD приемник со DAB радио
Слика од CD приемник со DAB радио
Спецификации и функции
Развеселете ги сите патувања со овој CD приемник со DAB радио. EXTRABASS го засилува ритамот на вашата омилена музика, а 2-зонското динамичко осветлување во боја ќе свети во бои што ќе одговараат на ентериерот на вашиот автомобил. Ќе можете дури и да проследувате музика од вашиот телефон и да го прилагодувате звукот преку 10-појасниот графички еквалајзер.
  • 4 x 55 W

  • Активирајте EXTRA BASS за динамичко засилување на ниските тонови

  • Репродуцирајте музика од која било апликација на вашиот телефон со Android или iPhone

  • Слушајте најразлични емисии со DAB радио

  • 2-зонското динамичко осветлување во боја одговара на изгледот на вашиот автомобил

Компанијата Sony не само што е посветена да ви обезбеди производи, услуги и содржини кои нудат возбудливи доживувања, туку работи и кон исполнување на целта да постигне искористување на животната средина еднакво на нула преку своите деловни активности Дознајте повеќе за Sony и за животната средина