Слика од Камера за гледање наназад XA-R800C
Особини
  • Прилагодливи упатства за паркирањеПодобрување на безбедноста и можноста за паркирање

  • Сензор во боја¼” / 6,4мм објектив со CCD сензор во боја и сооднос на сликата 16:9

  • Флексибилно монтирањеИзберете како ќе ја позиционирате камерата за гледање наназад, со прилагодливо вртење

  • Кабли за камера/видеоИспорачан кабел за камера од 3м и кабел за видео од 5м за поголема практичност при позиционирањето

  • Широк приказСе одликува со приказ на површина од 138 степени хоризонтално и 92 степени вертикално, за зголемена видливост

Дознајте повеќе за функциите за заштеда на енергија и нашата посветеност кон животната средина за поодржлива иднина Посетете го нашиот еко веб-сајт