Слика од Дополнителен модул за навигација за автомобил
Слика од Дополнителен модул за навигација за автомобил
Слика од Дополнителен модул за навигација за автомобил
Слика од Дополнителен модул за навигација за автомобил
Слика од Дополнителен модул за навигација за автомобил
Спецификации и функции
Пристигнете на вашата дестинација на паметен начин со ова решение за навигација од TomTom за автомобил кое има екран на допир и лесно се поврзува. Ако го поврзете со компатибилен AV ресивер од Sony ќе добиете најнова офлајн навигација, интерактивни мапи, пребарување адреси со внесување текст, гласовни инструкции и многу повеќе.
  • Целосно опремен уред за навигација од TomTom кој лесно се поставува

  • Интерактивен дизајн компатибилен со аудио уреди за автомобил од Sony

  • Шест вида на рути што одговараат за секое патување

  • Додајте омилени локации во Мои места

  • Гласовни инструкции и команди со гестикулации на екранот

Компанијата Sony не само што е посветена да ви обезбеди производи, услуги и содржини кои нудат возбудливи доживувања, туку работи и кон исполнување на целта да постигне искористување на животната средина еднакво на нула преку своите деловни активности Дознајте повеќе за Sony и за животната средина