Слика од Додаток за навигација во автомобил
Спецификации
  • Уред за навигација TomTom за мултимедиски систем за во автомобил со екран на допир од Sony

  • Содржи TomTom SD картичка и GPS навигација

  • Складирајте мапи во SD картичката кои ќе можете да ги користите во режим без интернет

  • Ажурирајте ги вашите мапи на интернет

  • Функции за напреден водич за сообраќајни ленти, еко рута и богати мапи

Компанијата Sony не само што е посветена да ви обезбеди производи, услуги и содржини кои нудат возбудливи доживувања, туку работи и кон исполнување на целта да постигне искористување на животната средина еднакво на нула преку своите деловни активности Дознајте повеќе за Sony и за животната средина