Слика од XA-MC10 | Надворешен микрофон што се ракува без раце
Слика од XA-MC10 | Надворешен микрофон што се ракува без раце
Особини
  • Компатибилност со аудио опрема за автомобил од Sony со Bluetooth® и влез за надворешен микрофон

  • Кабел од 4 метри

Дознајте повеќе за функциите за заштеда на енергија и нашата посветеност кон животната средина за поодржлива иднина Посетете го нашиот еко веб-сајт