Слика од Далечински управувач
Спецификации
RM-X8S е далечински управувач за на контролна табла што е специјално дизајниран за приемници со безжична технологија BLUETOOTH®. За да ја активирате гласовната контрола за паметни телефони со Android™ или iPhone треба само да притиснете на далечинскиот управувач. Закосениот држач за на контролна табла овозможува флексибилна и лесна инсталација.
  • Поддршка за гласовна контрола

  • Интуитивна тастатура за едноставна контрола на музиката

  • Два инфрацрвени приемници

  • Дизајн за на контролна табла со прилагодлив држач

  • Вклучена батерија CR2032

Компанијата Sony не само што е посветена да ви обезбеди производи, услуги и содржини кои нудат возбудливи доживувања, туку работи и кон исполнување на целта да постигне искористување на животната средина еднакво на нула преку своите деловни активности Дознајте повеќе за Sony и за животната средина