Слика од USB/видео приклучок RC-202IPV за iPod/iPhone
Особини
  • A/V кабелПоврзете го вашиот iPod со компатибилен аудио приемник во автомобилот за репродукција на музика, видео и слики на албуми

  • Контролирајте и полнетеПолнете го вашиот iPod/iPhone додека е поврзан и пристапете до контролите на плеерот

  • Зголемена должина на кабелот од 0,9мЗа потполна практичност и поставување на вашиот iPod/iPhone уред

Дознајте повеќе за функциите за заштеда на енергија и нашата посветеност кон животната средина за поодржлива иднина Посетете го нашиот еко веб-сајт