Прескокни до содржина

Претставени на IFA 2016

На најголемиот саем за технологија во Европа, ќе ги прикажеме нашите најнови производи кои одново ќе го дефинираат начинот на кој гледате, слушате, снимате и играте.

#SonyIFA

Погледнете, споделете и поврзете се 

Споделете ги вашите размислувања за нашите нови одлични производи и поврзете се на социјалните медиуми со #SonyIFA.

Снимање без заматеност

Камера за паметен телефон со напредно снимање на движења и бои. Затоа, со новиот Xperia™ XZ, животот изгледа исто толку прекрасен колку што и е.

4K HDR телевизор ZD9: новиот стандард на брилијантност

Откријте извонредно детални слики преку магијата на 4K HDR. Новите телевизори ZD9 одново ја дефинираат реалноста со новиот 4K HDR Processor X1™ Extreme и иновативниот Backlight Master Drive™.         

MDR-1000X: неспоредливо поништување на шум

Со поништувањето на шум кое е водечко во индустријата, може да го вклучите или исклучите вашето опкружување со еден допир. Новите безжични слушалки MDR-1000X со SENSE ENGINE одново ги дефинираат правилата за поништување на шум - прилагодени според вас и светот околу вас.

MDR-1000X: слушалки со ВКЛУЧЕНО поништување на шум
MDR-1000X: слушалки со ИСКЛУЧЕНО поништување на шум
ВКЛУЧИ поништување на шум
ИСКЛУЧИ поништување на шум

Signature Series 

One Signature Sound

Подобрување на доживувањето на звукот со висока резолуција, од нешто што го слушате во нешто што го чувствувате.

NW-WM1Z Walkman®

NW-WM1Z Walkman®

Слушнете ги деталите со нашиот најдобар Walkman®, кој нуди спој од софистицирана технологија за звук и материјали од висока класа.

Слушалки MDR-Z1R

Слушалки MDR-Z1R

Изработени во Јапонија, со широкофреквентен и динамички опсег - овие слушалки нудат беспрекорно слушање.

Засилувач TA-ZH1ES

Засилувач TA-ZH1ES

Направете чекор повеќе со оваа врвна апликација која нуди комбинација од најдоброто од дигиталните и аналогните технологии за звук.

GTK-XB5 со EXTRA BASS

Забава на барање со GTK-XB5

Развеселете ја ноќта со музика како во ноќен клуб и трепкачки ефекти. Овој моќен едноделен систем нуди EXTRA BASS што ќе предизвикува вибрации во подот за време на забавата.

FDR-X3000R: помалку тресење, дури и во 4K.

Претворете ја потрагата по авантура во реални видеоснимки. Акционата камера FDR-X3000R нуди комбинација од снимање во 4K со балансиран оптички SteadyShot™ (B.O.SS) за неверојатно јасни и стабилни видеоснимки од лична перспектива како никогаш досега.

Свежи идеи, нови концепти

Ја обликуваме иднината и ја правиме попаметна, полична и поврзуваме сè меѓусебно. Сето тоа е дизајнирано да ви помогне во уживање и споделување на работите кои ги сакате, да живеете покреативно и да работите попаметно.

Доживејте ги игрите со PlayStation®VR

Уживајте во нови светови на игри во виртуелна реалност со PlayStation®VR. Со приказ од 360°, реален 3D звук и неверојатно прецизно следење, вашите инстинкти ќе се презаситат со прекрасни моменти исполнети со возбуда.